Over mij

Hallo,

Ik ben Laurence Debacker en via deze webite kan je mij wat beter leren kennen en ontdekken wat ik belangrijk vind in mijn begeleidingen.

Het is voor mij belangrijk dat je een beetje een beeld kan vormen van wie ik ben, voor je bij mij op consultatie komt. Zodat je op voorhand weet hoe ik naar de dingen kijk en wat je kan verwachten.

In de eerste plaats ben ik mama van een fantastische zoon en een pracht van een dochter en vrouw van mijn ook soms wel fantastische man, Tim.

Van opleiding ben ik maatschappelijk werkster en systeemcounseler.

Laurence Debacker

Na mijn studies kwam ik in de Bijzondere Jeugdzorg terecht, waar ik het voorrecht had om elke dag met jongeren aan de slag te gaan.

Met hen op pad gaan en samen op zoek gaan naar hoe ze zich beter kunnen voelen en zelf sterker kunnen staan, werd dan ook mijn missie.

Wat maakt jongeren uniek

Doorheen de jaren is dit nog steeds hetgene wat ik het liefste doe, hoewel ik door zelf mama te worden ervaren heb dat ook ouders de nodige ondersteuning nodig hebben.

Daarom probeer ik nu nog meer in te zetten op de combinatie van individuele begeleiding, ouderbegeleiding en gezinsbegeleiding. Op die manier kan ik ook ouders zo goed als mogelijk bij staan, want ook voor hen is het leven als ouder van een opgroeiend kind soms een doolhof.

Naast mijn liefde voor reflectie en persoonlijke groei, ben ik goedlachs, creatief en leergierig.

Ik maak het graag gezellig en ik hou van koken, films, wandelen, grafische vormgeving, de natuur en ik luister graag naar muziek.

Natuurfoto

Als maatschappelijk werkster heb ik sinds 2005 gewerkt met jongeren die opgroeien in problematische opvoedingssituaties.
Mijn werkervaring deed ik op in:

Naast mijn ervaring hou ik ervan om me bij te scholen. Ik volg dan ook tal van studiedagen en workshops rond het welzijn van kinderen en jongeren, persoonlijke ontwikkeling, opvoeding, gezinsbegeleiding, …