Talentenfluisteraar

Naast het aanbieden van gezinsbegeleiding wil ik ook graag vermelden dat ik Talentenfluisteraar ben.

Dit wil zeggen dat ik op zoek ga naar mensen hun talenten om hun veerkracht en zelfvertrouwen een boost te geven.
Hiervoor werk ik met de talentenkaarten die ontwikkeld zijn door Luk Dewulf en Els Pronk.

Zij hebben een bepaalde visie op talenten. Volgens hen zijn talenten niet speciaal dingen waar je goed in bent, maar vooral dingen waar je blij van wordt, moeiteloos doet, vanzelfsprekend vindt en waar je veel energie uithaalt.

Zij ontwikkelden 39 talentenkaarten waar de verschillende talenten op beschreven staan. Op de foto vind je alvast een selectie van mijn eigen talenten …

Mijn talenten

Het talenteninterview


In de zoektocht naar je talenten zal ik vaak kiezen om een talenteninterview af te leggen. Dat wil zeggen dat ik in een aantal gesprekken samen met je zoon of dochter op zoek ga naar waar zijn of haar talenten liggen en waar hij of zij energie uit haalt.

Zicht krijgen op wie je bent en waar je blij van wordt, zorgt ervoor dat je veel gerichter op zoek kan gaan naar waar je potentieel ligt. Het geeft kinderen meer vertrouwen en veerkracht als ze beter weten waar hun sterktes liggen en hoe ze deze kunnen inzetten. Als ouder is het heel waardevol om beter zicht te krijgen op de noden van je kind om beter te kunnen anticiperen op hoe hij of zij het best kan groeien.

Inzicht in je talenten

Voor wie?


Iedereen vanaf 9 jaar is welkom om samen op zoek te gaan naar zijn of haar talenten. Hele jonge kinderen komen niet in aanmerking voor een talenteninterview, maar voor de rest staat er geen leeftijd op een talentenanalyse. Wil je als ouder graag zelf wat meer inzicht krijgen in je talenten en waar jij je energie uithaalt, dat kan dus even goed.

Kostprijs?


Dit is een traject van 3 gesprekken en heeft een totale kost van €165.

Hierbij zijn volgende zaken inbegrepen: